Image Alt

Rólunk

Kik is vagyunk?

Sokféle bakancslista létezik, mi arra vállalkoztunk, hogy a csodálatos hazai tájakból, felejthetetlen élményekből állítjuk össze neked szubjektív listánkat. Szüntelen járjuk az országot és csokorba gyűjtjük azokat a helyeket, melyeket feltétlenül érdemes felkeresned. Célunk, hogy tippjeinkkel inspiráljunk, segítsünk megtervezni következő utadat.
Gyere és fedezd fel velünk a bakancslistás élményeket!

Bakancslista Magyarország csapata

Alapító-szerkesztő

Galambos-Parti Regina

Bakancslistánkra a kihagyhatatlan dolgok kerülnek: élmények, kalandok, utazási célok. E lista tartalmazza mindazt, amit az ember előbb vagy utóbb, de meg szeretne tenni, át szeretne élni. Szakmámból adódóan sok éve keresem az értékteremtő, minőségi élményt adó helyeket, programokat itthon és az országhatáron túl. Szerencsés vagyok, sok helyen járhattam, tapasztalataimmal pedig eddig a családomat és a barátaimat segítettem: elláttam őket tanáccsal, hol szálljanak meg, hol vacsorázzanak, hova menjenek, ha kalandra vágynak, hol érdemes túracipőt húzni… Az élet úgy hozta, hogy már nem csak a hozzám legközelebb állóknak adhatok utazási tippeket: bakancslistámat szeretném minél többekkel, veled, veletek is megosztani.

Szerkesztő

Galambos Pál

Életem egyik legelső, meghatározó utazási emléke egy fantasztikus Tisza-tavi csónaktúra volt, amelyen a szüleimmel vettem részt. Az volt az a „pillanat”, amikor tudtam, hogy ilyen élményeket keresek és ez az, amit majd a családommal és a barátaimmal is szeretnék megosztani.
Regivel 2016 óta utazunk együtt kettesben, 2020 óta pedig már hármasban a kisfiúnkkal is.
Részt veszek a bakancslistás élmények népszerűsítésében, velem is találkozhatsz a Bakancslista Magyarország oldalán. 🙂

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on