Image Alt

Destinations

Budapest és környéke

Miért szeretjük ezt a régiót?

Az ezerarcú Budapest és környéke rengeteg felfedezésre váró látnivalót, programot rejt a klasszikus látnivalókon túl.

Bakancslistás élmények a Budapest körül, amiket ajánlunk Nektek:

Gyönyörködj a városi naplementében: Budapesten lélegzetelállító kilátás tárul eléd amihez nem kell mást tenned, mint ellátogatnod például a Bazilika kupolájának panoráma körkilátójába, a Vajdahunyad várába ( 37 méter magas Kaputoronyba vagy a 64 méter magas Apostolok tornyába). a Mátyás-templomba vagy épp a Gellért-hegy tetejére.

Romantikus élmények: Fedezzétek fel a rejtett kincseket tematikus városnéző túrákon, mozizzatok a csillagok alatt Budapesten, koktélozzatok a város felett Pesten, látogassatok el Budapest környéki kastélyokba, vonuljatok el egy kicsit a Dunakanyarba, andalogjatok a „művészetek városában” Szentendrén.

Aktív élmények: A régió rövidebb és hosszabb túrázásra is lehetőséget ad, ne hagyj ki egy kirándulást a Dobogókőhöz vagy Prédikálószéphez, pattanj kétkerékre Magyarország egyik legszebb kerékpáros útvonalán a Váctól északnyugatra található Duna-szakasz, ami egészen a szlovák határig, Szobig tart.

Családi élmények: Számos élményt kínál a régió a kisebbek számára is, látogassatok el a Fővárosi Állat-, és Növénykertbe, utazzatok a János-hegyi Gyermekvasúton vagy a Királyréti Erdei Kisvasúton, vegyetek részt hajókiránduláson, kiránduljatok a Visegrádi Fellegvárhoz.

Gasztronómiai élmények: Budapest az egyik legjobb rejtett gasztronómiai úti cél egy amerikai gasztromagazin szerint. Kóstold végig az összes tájegység ízeit, Budapest telis-tele van kiváló éttermekkel, bisztrókkal, kifőzdékkel.

Töltsd le az első Road Trip-et

Slide

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on