Image Alt

Destinations

Balaton

Miért szeretjük ezt a régiót?

Az ezerarcú magyar tenger, Magyarország legnépszerűbb üdülőhelye, Közép-Európa legnagyobb tava, amely az év 365 napján páratlan szépségű természeti, kulturális látnivalókkal és programokkal vár minden korosztályt.

Bakancslistás élmények a Balaton körül, amiket ajánlunk Nektek:

Készíts fotót gyönyörű balatoni panorámával:

Készíts fotót gyönyörű balatoni panorámával: A tó környéke tele van remek kilátópontokkal, ilyen például a fonyódi Sipos-hegyi kilátó, a badacsonytomaji Kisfaludy-kilátó, a balatongyöröki Szépkilátó vagy a balatonvilágosi Panoráma-kilátó.

Romantikus élmények:

Magyarországon nincs még egy olyan hely, amit csónakkal járhattok be, így feltétlenül próbáljátok ki a Tapolcai-tavasbarlangi csónakázást, gyönyörködjetek a balatoni naplementében egy borteraszon vagy egy romnál (nagy kedvencünk a Dörgicsei Templomromok vagy Taliándörögd), sétáljatok kéz a kézben Tihanyban vagy a Folly Arborétum ősfái között vagy fürödjetek a Hévízi Tófürdőben.

Aktív élmények:

Bringázd körbe a Balatont egy különleges útvonalon (kedvencünk a Badacsony lábánál lévő Panoráma-kör), kéktúrázz a Balaton-felvidéken, SUP-olj a naplementében.

Családi élmények:

Kiránduljatok az ország egyik legnagyobb várához, a Sümegi várhoz, csússzatok bobon a Fűzfői Szabadidőközpontban vagy a Balatonboglár Kalandparkban, látogassatok el a Bivalyrezervátumba.

Gasztronómiai élmények:

Vásárolj helyi termelői piacon Káptalantóti Liliomkert piacon vagy a Tihanyi Piac Placcon, kóstolj környékbeli borokat fantasztikus panorámával megfűszerezve a Badacsonyi régióban, falatozz balatoni éttermekben és pékségekben.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on