Image Alt

Destinations

Hotel Botanica

Lokáció:

Hazánk mértani közepén, a Duna-Tisza közi homokhátságon található a Hotel Botanicának otthont adó Dánszentmiklós. A község mai jellege a XIX. században kezdett kialakulni az egykori kastélyok, kúriák, közép- és kisbirtokok körül.

Stílus és design:

A Botanica egyedi atmoszféráját ennek a tradicionális és nyugalmas vidéki környezetnek, a természet közelségének köszönheti, mely a belső tereiben is visszaköszön. A közösségi tereket és a 13 egyedi szobát elegáns, kifinomult berendezési tárgyak, tömörfa bútorok és különleges kiegészítők töltik meg élettel. A Botanica megálmodója az immár 25 éve country stílusú lakberendezéssel foglalkozó tulajdonos, Bálint Ágnes, korábban a Kéttemplom Galéria létrehozója, működtetője.

Szervíz és szolgáltatás:

Fürdőliget: A Botanica ősfás parkjában elkülönülő terület. Egyik oldalról a Szaunaház, azzal szemben a medencefedést rejtő mesterséges domb, két oldalról pedig alacsony kőfalak és sövények zárják el a kert többi részétől, intimitást nyújtva a fürdőzőknek.

Szoba: A Hotel Botanica összesen 13 szobával rendelkezik, 26 fő kényelmes elszállásolását teszi lehetővé. A kapacitás igény szerint pótágyakkal bővíthető.
Vendégek részére a normál szobaár a szálláson kívül az alábbiakat tartalmazza: ásványvíz, kávé és tea fogyasztása, reggeli, infraszauna, finn szauna nyári időszakban kültéri medence és jakuzzi használata, Wi-Fi elérhetőséget az egész házban, ingyenes parkolási lehetőséget zárt udvarban.

Gasztronómia: A vendégház szállóvendégek részére nyitott éttermét helyi alapanyagokra épített, tradíciókon alapuló, de mai felfogásban és megjelenésben készített ételekkel várja vendégeit, a környéken hiánypótló, saját gyógy- és fűszernövényeket is felhasználó konyhával.

További szállások a Bakancslista
Magyarország ajánlásával

5 Ház Borbirtok
Hotel Botanica
Szépkilátás

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on